Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpáros gyermekülések
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák

Nyílt forráskódú szoftverek

Firefox 3.6

Firefox 3.6

A díjnyertes Firefox 3.6 a legnépszerűbb böngésző, amely biztonságos, gyors böngészést tesz lehetővé, és új funkciói megváltoztatják az internetezési szokásainkat. A böngésző funkciói között szerepel a füles böngészés, a helyesírás-ellenőrző, az azonnali keresés, RSS-kliens, a privát böngészés, és a helymeghatározás.Songbird

Songbird

A Songbird egy nyílt forráskódú, ingyenes audio lejátszó program, amely a video formátumokkal is elboldogul, és böngészésre is képes. A szoftver képes médiafájlokat keresni nemcsak a számítógépünk merevlemezén, hanem weboldalakon és MP3 blogokon is, amelyeken fel is tud iratkozni az RSS hírlevelekre.


GIMP 2

GIMP 2

A GIMP egy olyan ingyenes képszerkesztő szoftver, amely támogatja a rétegek kezelését, a vektorgrafikát és az átlátszóságot is. A GIMP által támogatott főbb formátumok: a GIMP alapértelmezett formátuma, az .XCF, valamint .FLI, .FIT, .SVG, .PSP, .PSD, .GIF, .JPG, .PNG, .TIF, .XBM, .XPM,


DC++

DC++

A DC++ egy ingyenes, nyílt forráskódú fájlmegosztó szoftver, amely a Direct Connect hálózathoz képes csatlakozni. A fájlok letöltéséhez csatlakoznunk kell egy ún. HUB-hoz, amelyeknek listája a programban is megtalálható, és az ott megosztott fájlok közül tudunk letölteni. Más DC++ felhasználók pedig a mi HUB-unkon megosztott fájlokat lesznek ezáltal képesek elérni.


Thunderbird 3.1

Thunderbird 3.1

A Mozilla Thunderbird 3.1 egy ingyenes levelező program, amely POP3, IMAP és NewsGroup kezeléssel rendelkezik. A szoftver támogatja a tabos üzenetkezelést, ebben a verzióban már önálló lapokon is meg lehet nézni az e-maileket és a mappákat, így ha kétszer rákattintunk egy üzenetre, akkor az már egy új lapon fog megnyílni.


OpenOffice

OpenOffice

Az OpenOffice egy ingyenes irodai szoftvercsomag, amely Windows, Linux, Mac OS X és más operációs rendszerekre is elérhető. A szoftver rendkívül jó alternatívája a Microsoft Office szoftvereknek, ugyanis kezelőfelülete és szolgáltatásai hasonlóak, és a fájlformátumaik is nagyjából átfedik egymást.


VLC Media Player

VLC Media Player

A VLC Media Player az egyik legnépszerűbb ingyenes video lejátszó program, amely támogatja a legtöbb formátumot. A szoftver ezenfelül használható hang- és videobeszélgetésekre, valamint IPv4 és IPv6 adatfolyamatok közvetítésére szélessávú internet segítségével.


TuxGuitar

TuxGuitar

A TuxGuitar egy ingyenes kottaszerkesztő program, amellyel gitár és zongora zenéket is kreálhatunk. A szoftverben metronómot is találunk, illetve számos effektus közül választhatunk, pl.: Vibrato, Hammer-on, Tremolo Bar, Trill, Heavy Accentuated, Slapping, Popping


Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés