Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpáros gyermekülések
Legújabb szoftverek
Maxthon

5910

4.6

CCleaner

20797

4.4

Miranda IM

1243

4.8

Opera 40

55745

4.6

rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák

Nyílt forráskódú szoftverek

Firefox 3.6

Firefox 3.6

A díjnyertes Firefox 3.6 a legnépszerűbb böngésző, amely biztonságos, gyors böngészést tesz lehetővé, és új funkciói megváltoztatják az internetezési szokásainkat. A böngésző funkciói között szerepel a füles böngészés, a helyesírás-ellenőrző, az azonnali keresés, RSS-kliens, a privát böngészés, és a helymeghatározás.Songbird

Songbird

A Songbird egy nyílt forráskódú, ingyenes audio lejátszó program, amely a video formátumokkal is elboldogul, és böngészésre is képes. A szoftver képes médiafájlokat keresni nemcsak a számítógépünk merevlemezén, hanem weboldalakon és MP3 blogokon is, amelyeken fel is tud iratkozni az RSS hírlevelekre.


GIMP 2

GIMP 2

A GIMP egy olyan ingyenes képszerkesztő szoftver, amely támogatja a rétegek kezelését, a vektorgrafikát és az átlátszóságot is. A GIMP által támogatott főbb formátumok: a GIMP alapértelmezett formátuma, az .XCF, valamint .FLI, .FIT, .SVG, .PSP, .PSD, .GIF, .JPG, .PNG, .TIF, .XBM, .XPM,


DC++

DC++

A DC++ egy ingyenes, nyílt forráskódú fájlmegosztó szoftver, amely a Direct Connect hálózathoz képes csatlakozni. A fájlok letöltéséhez csatlakoznunk kell egy ún. HUB-hoz, amelyeknek listája a programban is megtalálható, és az ott megosztott fájlok közül tudunk letölteni. Más DC++ felhasználók pedig a mi HUB-unkon megosztott fájlokat lesznek ezáltal képesek elérni.


Thunderbird 3.1

Thunderbird 3.1

A Mozilla Thunderbird 3.1 egy ingyenes levelező program, amely POP3, IMAP és NewsGroup kezeléssel rendelkezik. A szoftver támogatja a tabos üzenetkezelést, ebben a verzióban már önálló lapokon is meg lehet nézni az e-maileket és a mappákat, így ha kétszer rákattintunk egy üzenetre, akkor az már egy új lapon fog megnyílni.


OpenOffice

OpenOffice

Az OpenOffice egy ingyenes irodai szoftvercsomag, amely Windows, Linux, Mac OS X és más operációs rendszerekre is elérhető. A szoftver rendkívül jó alternatívája a Microsoft Office szoftvereknek, ugyanis kezelőfelülete és szolgáltatásai hasonlóak, és a fájlformátumaik is nagyjából átfedik egymást.


VLC Media Player

VLC Media Player

A VLC Media Player az egyik legnépszerűbb ingyenes video lejátszó program, amely támogatja a legtöbb formátumot. A szoftver ezenfelül használható hang- és videobeszélgetésekre, valamint IPv4 és IPv6 adatfolyamatok közvetítésére szélessávú internet segítségével.


TuxGuitar

TuxGuitar

A TuxGuitar egy ingyenes kottaszerkesztő program, amellyel gitár és zongora zenéket is kreálhatunk. A szoftverben metronómot is találunk, illetve számos effektus közül választhatunk, pl.: Vibrato, Hammer-on, Tremolo Bar, Trill, Heavy Accentuated, Slapping, Popping


Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés