Szoftver Letöltés
Márka szerinti listázás
Hirdetés
Kerékpáros gyermekülések
Legújabb szoftverek
rss
FőoldalÚjdonságokKiemelt kategóriák

Ingyen szoftver

Firefox 3.6

Firefox 3.6

A díjnyertes Firefox 3.6 a legnépszerűbb böngésző, amely biztonságos, gyors böngészést tesz lehetővé, és új funkciói megváltoztatják az internetezési szokásainkat. A böngésző funkciói között szerepel a füles böngészés, a helyesírás-ellenőrző, az azonnali keresés, RSS-kliens, a privát böngészés, és a helymeghatározás.CCleaner

CCleaner

A CCleaner egy olyan ingyenes szoftver, amellyel optimalizálhatjuk a számítógépünket és eltávolíthatjuk a már nem használt, felesleges fájlokat. Ezenkívül más támogatott programokból és böngészőkből kitörölhetjük az előzményeket és a cookie-kat, valamint kitisztíthatjuk a lomtárat, a memóriát, a naplófájlokat, és a fájltöredékeket is.


CDBurnerXP

CDBurnerXP

A CDBurnerXP egy népszerű ingyenes CD, DVD író program, amely már Blu-ray és HD-DVD lemezek írására is alkalmas. Az alkalmazás kezelőfelülete többnyelvű, ezenkívül a szoftver támogatja az ISO fájlok írását és készítését, a BIN és NRG fájlok ISO formátumba konvertálását, az írás utáni adatellenőrzést, és a boot lemezek készítését.


DivX

DivX

A DivX 7 egy közkedvelt ingyenes video lejátszó program, amely már évek óta meghatározza a számítógépes filmnézés világát. Tehát a DivX esetén egy hasznos és sokoldalú formátumról, kodekről és lejátszóról van szó, amelynek moduljai között megtaláljuk a DivX Player-t, a DivX Web Player-t, a DivX Converter-t, a DivX Pro Codec-et, a DivX Community Codec-et.


Daemon Tools Lite

Daemon Tools Lite

A Daemon Tools Lite egy kiváló, ingyenes virtuális CD és DVD kezelő szoftver, amelynek segítségével a lemezképeket virtuális meghajtóként illeszti a rendszerbe, és így anélkül is futtathatjuk, hogy ki kellene írnunk őket. A szoftver egyszerre négy darab virtuális meghajtó emulálására is képes, és a legújabb verziója már Windows 7 kompatibilis.


uTorrent

uTorrent

Az uTorrent egy kisméretű és megbízható ingyenes szoftver BitTorrent hálózathoz. Ez a fájlkezelő szinte alig terheli a rendszert, és telepítés nélkül is futtatható. A fájlmegosztó jellemzői között szerepel az unicode támogatás, az alakítható kezelőfelület, az egyszerre több letöltés támogatása és a megállítható letöltés is.


7-Zip

7-Zip

A 7-Zip egy rendkívül népszerű ingyenes tömörítő program, amelyhez létezik parancssoros és grafikus kezelőfelület is, és a 2-paneles üzemmódjában egyszerű fájlkezelőként is használható. A szoftver saját formátuma a 7z, de ezen felül számos más archív formátumot (ZIP, GZIP, BZIP2, TAR) is támogat, valamint megbirkózik az ISO képfájlokkal is.


Thunderbird 3.1

Thunderbird 3.1

A Mozilla Thunderbird 3.1 egy ingyenes levelező program, amely POP3, IMAP és NewsGroup kezeléssel rendelkezik. A szoftver támogatja a tabos üzenetkezelést, ebben a verzióban már önálló lapokon is meg lehet nézni az e-maileket és a mappákat, így ha kétszer rákattintunk egy üzenetre, akkor az már egy új lapon fog megnyílni.


avast! Free Edition

avast! Free Edition

Az avast! Free Edition 5.0 egy ingyenes vírusirtó otthoni használatra, amely a levelezést is képes ellenőrizni, és vírusadatbázisa automatikusan frissül. A szoftver továbbá rendelkezik egy parancsfájl-blokkoló összetevővel is, valamint bootoláskor is ellenőrzi a rendszert. Kezelőfelülete egyszerű, annak megjelenésén változtatni is lehet.


Keresés
Hirdetés
ESET NOD32
Top 10 Letöltés